OP ZOEK NAAR IEMAND DIE EEN WEBSITE KAN MAKEN?

Een strakke website waarmee je gevonden wordt op internet.

Websites

Je wilt mensen goed informeren en ervoor zorgen dat ze met jou in contact kunnen komen. Je wilt gevonden via zoekmachines en je wilt dat jouw website het goed doet op verschillende apparaten. Een strakke website die aan deze voorwaarden voldoet laat je via Dotnoord maken voor 550 euro exclusief btw. Indien gewenst help ik je bij het opzetten van de hosting en het vastleggen van de domeinnaam.  

Dotnoord levert websites via wordpress. Dit CMS (Content Management Systeem) is zo gebruiksvriendelijk, dat na oplevering door Dotnoord de meeste mensen eenvoudige aanpassingen zelf kunnen doen. Bij de prijs is het ontwerp van de website inbegrepen.

Peter heeft voor ons de nieuw website van Europass ontwikkeld. Een fantastische website, helemaal van deze tijd. Mooi vormgegeven, met filmpjes, artikelen en prachtige foto’s. Hiermee kunnen we weer jaren vooruit.
★★★★★

Monique leegte

Senior adviseur, www.europass.nl

Ik ben goed en snel geholpen met een nieuwe website. Ik had hier echt hulp bij nodig en Peter heeft alles geregeld naar volle tevredenheid.
★★★★

Teus van Beek

Eigenaar, www.film-wegbegeleiding.nl

Portfolio

Blog:

5 praktische tips als je een website gaat maken

Wat krijg je?

Heb je ook een logo en / of foto’s nodig? Dan kun je het laten maken van de website combineren met foto’s en logo-ontwerp. Zo kun je alles in één keer regelen zonder gedoe.

Alleen een website kost 550 euro ex btw. Als je besluit via Dotnoord een website te laten maken kun je op het volgende rekenen:

✔ Professionele website die goed werkt op verschillende apparaten (responsive);
✔ vele functionaliteiten mogelijk;
✔ tot 10 pagina’s;
✔ modern ontwerp;
✔ duidelijke communicatie;
✔ gevonden worden via zoekmachines (SEO vriendelijk);
✔ snelle oplevering .

Peter Heeling, Dotnoord

Pin It on Pinterest